AAA batterier?

Min kone så lidt forundret på mig, da vi var i supermarkedet sammen i går. Det var da jeg tog en pakke med de små AAA batterier og lagde den i indkøbsvognen, at hun spurgte, hvad vi skulle bruge den type batterier til. Om ikke til andet, så i hvert fald til fjernbetjeningen til vores fjernsyn, svarede jeg. Og her var det, hun protesterede, for hun havde selv overværet, at jeg aftenen forinden netop havde skiftet de batterier, så der var vel ingen grund til, at de snart skal skiftes igen, sagde hun.

Jamen, hvad nu hvis jeg ikke havde haft netop den type batterier på lager, så havde det da været noget mere besværligt at se fjernsyn, hvis fjernbetjeningen ikke virkede, var mit svar. Det kunne hun selvfølgelig godt se, og hun gav mig ret i, at man jo lige så godt kan have batterier af alle de typer, man bruger i hjemmet, liggende klar, så de er der, når man skal bruge dem.

Man burde måske også have et ekstra batteri til sin mobiltelefon, sagde hun eftertænksomt. Jeg indvendte, at mobiltelefoner jo bruger genopladelige batterier, og man kan faktisk stadig bruge sin telefon, mens den er lagt til opladning. Dertil kommer, at batterier til mobiltelefoner er temmelig dyre, så det vil være noget af en investering, hvis man skal have reservebatteri liggende til alle de fire mobiltelefoner, vi har i vores familie.  Desværre kan man ikke bruge Sanyo Eneloop i min mobilos.

Diskussionen endte med, at hun faktisk roste mig for at sørge for, at vi aldrig er løbet tør for batterier.

Skriv et svar