De positive historier

Nu er det snart nytår, og vi skal tage hul på 2013. Jeg har det som regel sådan hen mod nytårsaften, at jeg har lyst at gøre lidt status over forskelligt. Har du det også sådan? Anyway – jeg sidder her i kulden og funderer over, hvor dårlige de fleste af os er til at huske at fremhæve alt det gode. Og med det mener jeg, at vi er så lynhurtige til at klage, men når der skal roses, bliver det ikke til helt så meget. Og på internettet er det efterhånden sådan, at der er langt mellem de gode historier.

Hvis vi føler os dårligt behandlet, skriver vi om det på Facebook med det samme, vi Twitter og vi hælder vores galde ud på vores blogs, i læserbreve og hvad ved jeg. Og så står det der på nettet – næsten til evig tid. Nogle gange er det skam retfærdigt nok, at torskedumme leverandører hænges ud for deres slendrian, men lige så ofte er der jo tale om mavesure mennesker, der bare ikke kan gøres tilfredse.

Se bare på steder som Trustpilot, hvor stærkt uretfærdige udgydelser kan påvirke en stakkels erhvervsdrivende i årevis – og endnu værre: Se på de mange hjemmesider og blogs, som private driver mere eller mindre med det ene formål at håne og nedgøre andre.

Derfor vil jeg i dette indlæg være glad og positiv. Jeg vil rose for eksempel Inger Støjberg fra Venstre for dette her: http://nyhederne.tv2.dk/article.php/id-61692608:st%C3%B8jberg-til-islamister-fis-hjem-til-jeres-taberlande.html

Jeg vil rose cateringfirmaet Skov og Stubbs for gode anmeldelser. Og jeg vil faktisk også rose hundreder af andre gode og herlige mennesker og ærlige virksomheder, men det fører jo nok alt for vidt her. Én person skal dog have en kæmpe buket roser med i slutningen her for at have solgt mit hus for mig hurtigere og bedre, end jeg havde turdet håbe på: Max Mardorf fra Home i Hvidovre.

Kan I nu alle have et fantastisk godt nytår, hvor vi skal huske OGSÅ at fremhæve det gode!

Skriv et svar