Er Botox en filler?

Hvad skal jeg gøre? Jeg er i tvivl. Mit ansigt er blevet meget gammelt at se på i de sidste måneder. Jeg har været igennem et længere sygdomsforløb. Jeg har tabt mig meget, og det kan især ses på mit ansigt. Det er, som om huden bare hænger på mig.
Det er min veninde, som beklager sig endnu en gang. Vi taler i telefon ofte, men når hun er i det humør, så er det altså ulideligt at høre på. Hun kan blive ved i timevis om, hvor grim hun er. Selvtilliden ligger på et meget lille sted, må jeg sige.

Vil gerne hjælpe

Jeg vil gerne hjælpe hende og give hende gode råd, men hun hører bare ikke på mig. Hun ævler løs om, hvor grim hun er. Ok, hun har tabt sig mere, end hun burde, men hun er bestemt ikke grim. Tværtimod synes jeg, er hun en flot kvinde. Har gode former, et smukt ansigt og en indre sjæl, som er så kærlig. Så jeg fatter ikke, hvorfor hun bare ikke kan komme videre. Men det kan hun åbenbart ikke. Så hun har brug for hjælp. Professionel hjælp vil jeg mene. Ikke kun en psykolog, som kan hjælpe hende til at komme af med det store mindreværdskompleks, hun har, men også en speciallæge, som kan hjælpe hende til at få et bedre selvværd – umiddelbart.

Måske Botox

Jeg tænker lidt på, at jeg burde foreslå hende at få lavet noget med botox, så hun ser færre rynker i sit ansigt. Måske vil det hjælpe hende til at få det bedre med sig selv. Jeg ved det ikke. Men det lyder for mig, som om at hun ville få mere selvtillid, hvis hendes udseende ikke frastødte hende, så meget som det åbenbart gør.

Jeg har selv fået nogle behandlinger med botox, og det har i den grad boostet min egen selvtillid. Det har ofte været i kombination med andre behandlinger, som lægen, jeg går hos, har anbefalet. Han har en stor forståelse for, hvor vigtigt det er for mig at se godt og frisk ud. Og han har indtil videre altid formået at få mig til at blive glad for, at jeg tager tiden til at komme til behandling hos ham.

En filler er måske svaret

Sidst jeg var der, fik jeg en filler, som ligesom løftede mine kinder og dermed mit smil. Jeg var rigtig glad for det. Jeg tror, at jeg vil tage mig sammen og køre hen til min veninde og fortælle hende om det. Hvis jeg fortæller hende det over telefonen, hører hun ikke efter. Jeg tror, at hvis jeg viser hende – sådan helt konkret – hvad en filler og lidt botox har gjort for mig, så vil hun høre efter. Når vi taler sammen, får hun altid drejet samtalen over på sig selv. Hvis hun nu ser konkret, hvad behandling med botox og fillers kan gøre, kan det være, at hun vil lytte til mig. Jeg ringer hende op og laver en aftale med hende om, at jeg kommer hen til hende i morgen. Der er intet andet at gøre.