Få et hurtigt og let lån

Hvis du står og skal bruge et mindre beløb (dvs. et minilån) her og nu, så er et ekspress lån online den hurtigste mulighed. Her udfylder du en låneansøgning på nettet, og sekunder efter har du svar på, om du kan få lånet. Ikke noget med at skulle i banken med diverse papirer – for derefter at vente i flere dage på svar.

Og du skal i øvrigt ikke svare på, hvad du skal bruge pengene på – det er helt dit eget valg. Som regel har du ligeledes mulighed for at låne penge uden sikkerhed. Det er endda muligt at få et lån trods registrering i RKI

Få et billigt lån

Det billigste privatlån er som regel et banklån. Til gengæld kræver det ofte, at du stiller sikkerhed i form af f.eks. bolig eller bil. Du vil muligvis også blive afkrævet et budget og andre papirer – samt ikke mindst en forklaring på, hvad du skal bruge pengene til. Et hurtigere lån får du gennem de mange lånespecialister med quicklån online. De tilbyder lån uden at stille spørgsmål til, hvad du skal bruge pengene til – og ofte også uden sikkerhed. I visse tilfælde er den endda muligt at få et lån, selvom du er registreret i RKI.

Ligegyldigt hvilken form for lån du vælger – banklån eller ekspreslån – skal du være opmærksom på, at prisen for at låne svinger meget. Der er forskellige rentesatser og gebyrer, som kan gøre en stor forskel i forhold til, hvor billigt lånet er.

Heldigvis findes der et begreb kaldet ÅOP (årligt omkostninger i procent). Med dette tal i hånden er det muligt at sammenligne de forskellige låneudbydere, så du finder det billigste lån. Læs meget mere om billige lån.

Hvad er et ekspreslån?

Det er blot en anden betegnelse for et kviklån, og det er online, man ansøger.

Hvem kan låne online?

Det kan alle fra 18 år og opefter, der ikke er i RKI.

Hvor hurtigt kan man få penge?

De ægte ekspreslån udbetaler penge til din konto i løbet af mellem 30 minutter og 2 timer efter, du er godkendt til dit lån.