Fart på Eva

Vi har virkelig haft travlt Eva og jeg. Eva har malet, siden hun var helt lille, og i tidens løb har hun solgt en del af sine malerier men har ikke haft intentioner om, at hendes kunst kunne give et større økonomisk overskud. Men for en uge siden ringede en af byens største virksomheder for at tilbyde hende en udstilling i virksomhedens kantine og reception.

Da Eva ringede og fortalte om denne chance, tilbød jeg at hjælpe hende med at arrangere udstillingen og producere visitkort og flyers, som skal følge udstillingen. Det er en stor opgave at arrangere en kunstudstilling, der er mange detaljer, der skal tages hensyn til. Først skal de billeder, som skal vises, udpeges, så skal de sammensættes i en passende rækkefølge for at give det bedste indtryk, og så er der det fysisk krævende arbejde med at transportere malerierne til bestemmelsesstedet og hænge dem op.

Et par dage før billederne hænges op, afsætter vi en aften til at udarbejde PR materialet, og heldigvis kan man på www.billybest.dk udarbejde sit eget design på visitkort, flyers og andet materiale, en proces som er hurtig og billig og med et produkt, som er yderst professionelt udformet.

Nu er udstillingen klar, og ved en lille sammenkomst på virksomheden i eftermiddag vil vi understrege overfor deltagerne, at der ligger visitkort og flyers med priser og andre oplysninger på malerierne på et bord og opfordre alle til at forsyne sig med  et par eksemplarer, for der kan jo hurtigt skaffes flere, hvis beholdningen ikke slår til.

Skriv et svar