Fuld fart på min guitar

Det har været meget tæt på, at min nabo på det kollegium, hvor vi bor, og jeg for alvor var blevet uvenner, selv om jeg da synes, at han i de fleste sammenhænge er en OK fyr. Men der opstod et problem kort efter, at han var flyttet ind, fordi han er vild med at spille hård rockmusik. Der er faktisk tale om heavy metal, og han lægger bestemt ikke dæmper på sig selv, når han går i gang med at øve sig på sin guitar, hvilket ofte sker ret sent om aftenen, hvor jeg synes, det er tid til at sove. Han har jo købt en helt ny guitar hos Danguitar i øvrigt.

Jeg gjorde ham i starten opmærksom på, at det var et problem for mig, at han larmede sådan, og han reagerede faktisk ret imødekommende og lovede at skrue ned for lydstyrken, og så ville han også vende sin højtaler med fronten mod ydermuren, idet han på den modsatte side af min lejlighed ikke har nogen naboer. Højtaler har han også købt: http://www.danguitar.dk/category/hoejtalere-173/

Det hjalp også noget, men jeg følte mig fortsat generet af hans musik, som i øvrigt heller ikke ligefrem er min foretrukne genre. Så efter et stykke tid, da jeg mødte ham ude på gangen, nævnte jeg for ham, at han stadig holdt mig vågen langt ud på natten.

Han var igen imødekommende og lovede, at han ville slukke for højtaleren og i stedet bruge sine høretelefoner, for så kunne lyden i hvert fald ikke genere mig mere. Og han har heldigvis holdt ord, for nu bliver jeg aldrig mere holdt vågen af hans larm.

Skriv et svar