Genbrug det brugte legetøj

Nu er tidspunktet kommet, hvor dit barn ikke længere leger med sit gamle legetøj. Hvad gør du så? Smider du det brugte legetøj i skraldespanden eller på loftet? Hvad med genbrug?

Der findes mange børn, der vil elske at lege med dit barns brugte legetøj. Dit barns gamle legetøj er et andet barns nye legetøj. Selvfølgelig skal det brugte legetøj ikke være i stykker på nogen måde. Der er ikke meget ved at lege med en dukke uden hoved, vel?

Lige så snart du indser, at dit barn ikke længere synes sit legetøj er sjovt mere, er det tid til at opmuntre dit barn til at videregive legetøjet i en god sags tjeneste. Måske bliver du endda forbløffet over, hvor villig dit barn er til at videregive gammelt legetøj, velvidende at et andet barn kan få brug for det. Det ender måske med at dit barn efterfølgende selv kommer hen til dig med sit brugte legetøj, som han vil videregive.

Nu har du så noget brugt legetøj. Hvor henvender du dig så?

Hvis du giver til velgørenhedsorganisationer giver du på en måde dobbelt op, forstået på den måde, at hvis dit barns legetøj kommer et andet barn til glæde, men holder også de ansatte hos velgørenhedsorganisationen beskæftigede.

Du kan også give dit barns legetøj til biblioteker, hospitaler, McDonalds, skoler, børnehaver, dagplejeinstitutioner og mange, mange flere. Ved hvert og et sted, får et nyt barn stor glæde af dit barns brugte legetøj og både dig og dit barn vil opleve en stor glæde ved at glæde andre.