Hvilket ur?

0

I dag sad jeg som sædvanlig spændt og ventede på lottotallene, og da de endelig blev offentliggjort, havde jeg selvfølgelig ikke de rigtige tal. Min kone siger ofte, at nu må jeg tage mig sammen og vinde den store gevinst. Hun hentyder hermed til, at jeg for et par år siden vandt nogle tusinde kroner, hvilket jeg i første omgang undlod at fortælle hende. Jeg havde nemlig besluttet, at min kone skulle overraskes med en gave, og det skulle være noget, hun virkelig drømte om. Efter at have ransaget min hukommelse, kom jeg i tanker om, at hun højlydt havde beundret min svigerindes nye D&G ur, så  jeg besluttede at kigge på udvalget af Casio ure på nettet – jeg fandt blandt andet dem her: http://www.superstar.dk/casio-ure/.

Der var et godt udvalg af ure i forskellige mærker, men D&G urene var absolut de smukkeste, de havde en klassisk men unik udformning, var robuste uden at være klodsede og udsendte et signal om god smag.

På sitet kunne jeg se, at der også fandtes D&G solbriller, der var lige så smarte og stilfulde som urene, og da jeg vidste, at min kone altid købte billige solbriller, besluttede jeg mig for at bestille både ur og solbriller til hende. Jeg er til gengæld nok mere til de gode tilbud på Seiko.

Den dag, posten kom med pakken, var uden tvivl en stor dag for min kone, hun forstod simpelthen ikke, at uret og solbrillerne i et så dyrt et design var til hende, og hun bebrejdede mig, at jeg havde været så ødsel med pengene, men efter at have fortalt hende om min lottogevinst, blev hun meget lykkelig.