Indretning med emaljeskilte

I starten af vores venskab undrede jeg mig lidt over, at min veninde Jenny køber så mange ting i genbrugsbutikker, for hun har en sund og god økonomi, så jeg kunne ikke lige se formålet med at skulle komme så billigt til tingene som muligt.

Men nu er det gået op for mig, at hendes formål med det handler mest om at finde nogle ting, der er alt andet end hyldevarer, for er der noget, Jenny ikke ønsker at være, så er det almindelig. Hun elsker at være anderledes og have anderledes ting i sit hjem.

Det gjaldt også, da hun i går igen havde været i en genbrugsbutik, hvor hun havde købt noget forskellig brugskunst, hvoraf noget af ”ragelset” vist var så gammelt, at det nærmest var antikt. Jenny elsker at udsmykke sit hjem med den slags sjældenheder, som man ikke umiddelbart finder i almindelige butikker.

For eksempel foretrækker hun at hænge gamle emalje skilte op på væggene i stedet for malerier. Selv siger hun, at det skyldes, at hun ikke har en døjt forstand på kunst, så hun vil hellere have noget, hun selv synes ser pænt ud, og så gør det ikke noget, hvis for eksempel sådan et emaljeskilt har nogle skrammer, for det er jo bare naturlig patina, som Jenny plejer at sige.

Da hun i går igen havde været på indkøb i en genbrugsbutik, var hun også faldet for en temmelig stor og meget flot bomuldsplaid. Hun vidste ikke lige, hvad hun skal bruge den til, men den var meget billig.

Skriv et svar