iPhone 5 med nano simkort

Ja, Apple har nogle fede produkter, hvilket mange vil nikke ja til. De laver ikke så meget udstyr selv til deres enheder som iPhone 5 cover og iPad cover. Det laves af nogle af de mange som arbejder kun med at lave tilbehør til Apple produkter. De nyeste lanceringer fra Apple, er iPhone 5 og halvt år tidligere The New iPad. Med de 2 lanceringer, kommer der samtidig en masse nye iPhone 5 cover og iPad cover.

Selskabet Apple, forstår virkelig at lave effektiv markedsføring, se for eksempel når de lancere nye iPhone og iPad. Folk var jo nærmest allerede klar til at købe den nye iPhone 5 og The New iPad inden den overhoved blev lanceret. Det samme er med iPhone 5 cover og iPad cover. De bliver solgt som varmt brød en søndag morgen hos en bager, da man ofte skal skifte iPhone 5 cover og iPad cover, når en ny iPhone eller iPad lanceres.

iPhone og iPad, når de lanceres, er der 2 farvevalg at vælge imellem, sort eller hvid. Og da iPhone 5 kom, var det, det samme. Mange kender Apple egen hvide farve som er ret hyppet at bruge og nogle vil kun have iPhone 5 cover i hvid eller The New iPad i hvid. Selv uden iPhone 5 cover eller iPad cover, så man kan se farven. Andre vil have den i sort, da de fx mener den holder bedre farven og ikke ser så slidt ud så hurtigt. Netop slitage af iPhone og iPad, får folk til at købe iPhone 5 cover og iPad cover, så deres nye iPhone 5 eller The New iPad ser ny ud så længe som muligt.

Den nyeste iPhone 5, satte en ny standart for simkort. Den gamle iPhone 4s havde micro sim hvor den nye iPhone 5 har nano sim. Grunden til at simkort bliver mindre, er at dele i smartphone som iPhone, bliver mindre og det giver mindre plads til et simkort. Apple iPhone 5 er den eneste kendte smartphone der bruger nano sim, hvor brugen af micro sim bliver brugt i en håndfuld forskellige mobiler. Det samme gør sig gældende med iPad tilbehør fra Incover og iPhone 5 cover, da de begge bliver tyndere og tyndere, så der ved opstår behov for nye iPhone 5 cover og iPad cover.

Ejer man en smartphone og bor et sted med dårlig eller ingen 3g eller 4g dækning, kan det være en rigtig dårlig oplevelse. Hvem ville ønske sig det senarie at man køber sig en iPhone 5 eller iPad med 3g indbygget og så ingen dækning havde, så man kunne downloade apps eller se Youtube.

Heldigvis har nærmest alle smartphone i dag, indbygget wifi, så man kan koble den på internettet via en trådløs router. Det gælder også iPhone 5 og iPad. Fordelen ved wifi er det ofte er mere stabilt og kan køre en højre hastighed en 3g. Så med wifi kan man så surfe efter alle de fede iPhone 5 cover og iPad cover der findes.  For der findes rigtig mange iPhone 5 cover og iPad cover.

Skriv et svar