IT kurser kan også hjælpe

Jeg har i mange år arbejdet med foolk effektivitet bag skrivebordet. Det vil sige, jeg har arbejdet med hvordan de bruger officepakken. Det har jeg gjort ved at afholder eksempelvis excel kurser. I de seneste mange år, har jeg haft den store fornøjelse at arbejde tæt sammen med Officekonsulenterne om netop disse kurser. officekonsulenterne, de er specialister i at effektivisere og optimere brugen af Excel hos brugerne.

Jeg har oplevet alle slags brugere igennem de tolv år jeg har arbejdet indenfor dette emne, og jeg har oplevet alle slags kompetencer. Det jeg dog har noget svært ved at få øje på, er at folk skulle være blevet nævneværdigt bedre. Her tænker jeg ikke på dem der har været på kursus – de er naturligvis blevet bedre til de ting de har været på kursusu i. Nej jeg tænker på, dem der kommer ud fra skolerne. De unge mennesker – skulle de ikke kunne forventes at være blevet bedre til Ofifceprogrammerne?

Selvfølgelig er der nogle der er blevet bedre, men jeg synes stadig jeg støder på folk der er helt nyuddannet der simpelthen ikke kan de mest alm. ting med officeprogrammerne og specielt med Excel. Det man skal tænke på her i forbindelse med uddannelsen er jo at Excel uden tvivl er et af de mest brugte ERP systemer i verden. Stort set alle virksomheder – ihvertfald i DK – de har så mange excelfiler at det ikke er til at finde rundt i.

Jeg stødte eksempelvis på en kunde den anden dag, der sagde til mig at de havde mistet overblikket. De havde over 6000 skabeloner i Excel. Når man har så mange, er det ikke længere skabeloner. Så er det filer, der er gemt ved en fejl. Så min klare enbafeling til dem, som er den samme til dig. Et kursus i Excel og skabeloner vil være ok. Klik her for at se yderligere informationer.

Skriv et svar