Jeg samler – hording

Min kone havde længe klaget over, at vores gamle støvsuger efterhånden havde mistet en stor del af sin sugeeffekt og nok trængte til udskift. Derfor var vi i går taget til et stort varehus med alt i el-apparater for at finde en ny støvsuger til hende – og lejlighedsvis til mig selv også.

Sikke et udvalg

Der var et gigantisk udvalg at vælge mellem, men vi fandt frem til den type, vi helst ville have. Og da vi nu var i el-forretningen, stilede jeg mod afdelingen med belysning, for jeg havde set i en annonce, at forretningen havde et godt tilbud på en bestemt type elsparepære, jeg gerne ville have for at udskifte nogle af de gamle glødetrådspærer med en mere økonomisk sparepære.

Da jeg regnede med at skulle bevæge mig mod kasserne for at betale for varerne, kom min kone i tanker om, at vi snart skulle til en rund fødselsdag i familien, så hun foreslog, at vi dryssede lidt rundt for at få nogle gode gaveideer til fødselsdagen. Den var jeg helt med på, for jeg har altid selv haft svært ved at finde på gode gaver til forskellige mærkedage i familien.

Min kone vidste tilfældigt, at fødselaren ønskede sig noget udstyr til sit Dremel multiværktøj, så vi valgte et sæt med en række forskellige slibehoveder og andet til mandens Dremel.

Det kostede ikke så meget, så i forretningens haveafdeling fandt vi en Bonfire, som jeg var sikker på, at min kones fætter ville blive glad for at have stående i sin have.

Værktøj – det køber jeg altså online!

Når alt det nu er fortalt: Jeg køber alt mit værktøj online, og det er altså ganske meget, for jeg samler jo 🙂 Det bedste sted at købe værktøj er indiskutabelt her: https://www.dorchdanola.dk/