Kvinders hår

Kvinders hår og frisure betyder uendelig meget for dem. Det siges, at hvis bare håret ser velplejet ud og sidder i en passende frisure, så betyder resten af udseendet ikke så meget. Jeg ved ikke, om påstanden er helt korrekt, men jeg ved i hvert fald, at vi kvinder bruger megen tid på at få håret til at se pænt og smart ud, og vi lægger også mange penge hvert år hos frisøren og til frisør tilbehør.

Selv er jeg en af dem, der blev overrasket over mine egne årlige udgifter til hårpleje og satte mig derfor for at skrue ned for det forbrug. Gennem mange år har jeg fået farvet mit hår hos en dygtig men dyr frisør og besluttede derfor at prøve en anden salon med billige priser, men jeg var ikke tilfreds med farvningen, mit hår mistede noget af glansen og blev meget tørt. Tilfældigt så jeg en annonce i et ugeblad, hvor der blev annonceret med frisør tilbehør og farve til hår, der var angivet en web-adresse, som jeg hurtigt fandt på nettet.

Da jeg surfede rundt i den lækre webbutik kiggede jeg på butikkens udvalg af farve til hår og blev enig med mig selv om at bestille farven hjem for selv at farve mit hår. Processen lykkedes fuldt ud, hvilket selvfølgelig skyldes, at farven var af god kvalitet, men bestemt også fordi der var en grundig vejledning med i pakken, som jeg fulgte slavisk. Så det er ikke sidste gang, jeg farver mit hår herhjemme. Næste trin er at prøve de nye smarte feather extensions.

Skriv et svar

2 − 1 =