Lån penge nu

Drømmer du også om at få flere penge mellem hænderne, så lån penge nu! Det er nemt og hurtigt at låne penge via Internettet. Du kan også bruge din mobiltelefon og tage et såkaldt SMS-lån. Disse typer af lån betegnes som kviklån og sigter som regel mod de kunder, der mangler penge her og nu.

Lige meget hvilken type lån du ønsker at tage, er det vigtigt, at du sætter dig godt ind i betingelserne for lånet. Nogle låntyper er rentefri i en periode, mens andre tæller renter fra første dag. Det er også værd at overveje, hvilket beløb du ønsker at låne. Hellere optage ét stort lån frem for flere små. Endelig er det en rigtig god idé at have en tilbagebetalingsplan. Over hvor lang tid vil du afdrage på lånet? Lån kun penge, hvis du føler dig sikker på, at du kan tilbagebetale dem inden for en overskuelig periode – i hvert fald inden fristen udløber fra udlånerens side!

Lån penge til de ting, du har behov for

Hvad end du ønsker at betale en gammel gæld ud eller vil på en drømmerejse med kæresten, kan du finde et lån, der passer til netop dit behov. På Internettet kan du som regel få at vide med det samme, hvor mange penge du kan låne. Få opfyldt dine drømme via et SMS-lån eller Internettet. Und dig selv en pause fra hverdagens stress og jag – tag på en sydhavsferie med solgaranti. Eller hold en stor fest for venner og familie. Det er nemt og hurtigt at låne penge til at få opfyldt dine drømme.

RKI og lån

Hvis du i forvejen skylder penge væk og måske endda har været så uheldig at ende i RKI, kan et internetlån være en sidste mulighed, når du ønsker at låne penge. Nogle af udbyderne af kviklån via internet og sms spørger nemlig ikke til, om du er registreret som dårlig betaler hos RKI eller i andre debitorregistre. Det er dog værd at overveje meget nøje, hvor vidt du har mulighed for at betale pengene tilbage, inden du optager et nyt lån.

Fordelen ved at oprette et internetbaseret lån kan være at få samlet de mindre og noget dyre forbrugslån i ét enkelt stort lån til en lavere årlig rente. På den måde kan du både få bedre overblik over din lånesituation og samtidig afvikle din gæld hurtigere. De billigste forbrugslån får man som regel i bankerne, men for dig, der muligvis allerede er registreret som dårlig betaler hos RKI, kan det rent faktisk betale sig at låne penge via Internettet, netop for at rette op på gældssituationen.

Dan dig overblik

Når du ønsker at lån penge via Internettet, er det vigtigt, at du tager dig god tid til at danne dig et overblik over, hvilken låneudbyder der er den bedste for dig. Afhængig af din økonomiske situation kan de renter, låneudbyderne opkræver, nemlig svinge meget. Er du f.eks. registreret i RKI, kan du risikere at skulle betale højere renter på lån hos visse udbydere. Desuden svinger renten generelt fra låneudbyder til låneudbyder. Det er derfor vigtigt at orientere sig grundigt hos alle udbydere, inden du beslutter dig for at blive kunde hos en af dem.

En af fordelene ved internetlån er, at alle udbydere af disse har pligt til at oplyse ÅOP. ÅOP står for Årlig Omkostning i Procent, og giver et overblik over, hvor billigt eller dyrt et lån er, når man inkluderer alle renter og øvrige omkostninger. Ved at sammenligne ÅOP hos de forskellige internetbaserede låneudbydere vil man kunne se, hvem det umiddelbart bedst kan betale sig at blive kunde hos. Men det er værd at undersøge afdragsbetingelserne samt særlige betingelser for dig, der eventuelt er registreret i RKI, før du beslutter dig endeligt for en udbyder.

Overskuelig procedure

En af fordelene ved online lån og SMS-lån er, at proceduren med at låne penge er simpel og overskuelig. De fleste udbydere af denne type lån ønsker ingen eller ganske få oplysninger om lånets formål. På den anden side er det en ulempe, at internetlån har en højere rente end banklån. Man må derfor som enkeltperson nøje overveje forholdet mellem akut pengebehov og mulighed for en fair tilbagebetalingsordning, når man vil låne penge på Internettet.

Konkurrence blandt udbyderne

Da der er relativt mange udbydere af internetlån, er konkurrencen mellem de forskellige låneudbydere med til at holde renten lidt nede. Men helt så lave renter, som dem man kan få på forbrugslån i banken, skal man dog ikke gøre sig forhåbninger om at finde på Internettet. Det er som allerede nævnt altid en rigtig god ide at orientere sig om de øvrige vilkår for lånet, inden man går i gang med at låne penge. Med dette i mente kan internetlån og SMS-lån rent faktisk være en fordelagtig løsning for dig, der står og mangler penge lige nu.