Luksus hjemme i stuen

Vi kender det fra biograferne. 3D er efterhånden ved have bidt sig godt fast i de nye film og selvom mange mente det var en kortvarig trend, så ser det ud til at 3D nu er vejen frem og vil være det de næste mange år.

Derfor er 3D også begyndt at rykke ud i stuerne, hvor det nu er muligt at købe film i tre dimensioner, ligesom F.C. Københavns kamp mod Chelsea i februar 2011 var den første fodbold kamp til at blive sendt i 3D. Det har åbenbart givet så meget succes at Viasat har oprettet en hel kanal kun til 3D.

Derfor er der ingen undskyldning længere for ikke at gå ud og købe det bedste 3D fjernsyn. Her bliver det så selvfølgelig lidt nørdet, for der findes to måder at vise 3D på, nemlig aktiv og passiv gengivelse.

Den nemmeste måde at se forskel på de to er at aktiv er fuld skærm, mens passiv er to billeder ved siden af hinanden.
Der bruges passiv gengivelse i biograferne, da du her kan bruge nogle billige lette briller, frem for de store dyre som skal genoplades.

Passiv giver desuden ikke noget flimmer der kan forstyrre øjnene, hvilket de fleste foretrækker. Men for at komme tilbage til det bedste 3D fjernsyn, så ønsker du at få et fjernsyn der er stort nok.

Man siger at det helst skal over de 40” for at kunne se det ordentligt. Vil du have det absolut bedste fjernsyn kan du købe Panasonic TX-P65VT30Y, som er et monster af et fjernsyn på hele 65”.

Det koster så også 28.000 kroner, så er dit budget mindre kan Philips 55PFL7606H på 55” til 17.000 også bestemt anbefales.

Skriv et svar

two × three =