Når energien koster

Årstiden siger vinter, og det kan man da også nemt mærke både på varmen og ikke mindst på lyset. Det bliver hurtigt mørkt om aftenen og det bliver sent lyst om morgenen og samtidig med det så kan man høre fyret der knokler på for fuld skrue for at varme det gamle hus op. Jeg burde nok se at få en varmepumpe – og jeg vil have den bedste varmepumpe, der fås i Danmark! Når alt det så er sagt så kan jeg faktisk godt lide vinteren, for det er her jeg har tid til at lave en masse af de ting jeg ellers ikke får tid. For om vinteren skal jeg ikke ud i haven for at luge, eller slå græs – jeg kan nøjes med at kigge ud på haven og konstatere at nu sner det og det kan jeg ikke gøre så meget ved.

Hvad bruger jeg vinteren til?

Jeg har jo en brændende interesse for både kryddersnapse og ikke mindst computere. Så jeg går meget og hygger mig med at kigge til mine snapse, blande nye ting som jeg har fået under neglene og ikke mindst prøvesmage dem. Det er selvfølgelig ikke lige om vinteren at der er flest nye krydderrier som man kan lave snapse af – men der kan læses en masse om dem, og sammensættes planer for foråret. Det er altid spændende at se udviklingen i mine snapse og ikke mindst at smage dem.

Det anet jeg bruger meget tid på om vinteren er min kære PC – hvor jeg hele tiden bruger tid på at lære de nye programmer endnu bedre at kende. Jeg skal ikke som sådan bruge det i mit arbejde – men jeg synes det er vildt spændende at få PC’en til at gøre som jeg gerne vil. Lige nu er jeg eksempelvis i gang med et online excel kursus hvor jeg lærer, hvordan Excel fungere og hvad jeg kan bruge det til i min hverdag. Det er super spændende og ikke mindst noget jeg får meget ud af – jeg tror sågar jeg kan bruge det på arbejdet bagefter.