Piger elsker sko

Ingen kvinder kan få for mange sko og tasker, og hos mig er det nærmest en passion. Jeg har svært ved at gå forbi en skotøjsbutik uden at kigge indenfor, og ofte sælges der også tasker i skobutikkerne, men i denne måned har min kæreste bedt mig om at holde igen med diverse indkøb, for vi har knap nok penge på kontoen til terminen.

Men jeg kunne ikke sige nej, da min veninde Anna foreslog en tur ind til byen den følgende lørdag for at kigge på det nye forårstøj. Min kæreste kiggede lidt uroligt på mig, da vi spiste morgenmad, men jeg bedyrede overfor ham, at jeg ikke ville bruge så meget som en krone på tøj, tasker eller sko. Den eneste udgift ville være en let frokost på en café.

Der er så mange skønne butikker i byen, og vi besøgte rigtig mange, Anna købte en smart lilla tunika fra Vero Moda og et par satin leggins fra Pieces. Da vi entrede skobutikken på Torvet, blev jeg i trist humør, for lige netop den butik havde de sko, som jeg vistnok altid havde ønsket mig, og for at det ikke skulle være løgn, fik jeg øje på en lækker skindtaske som matchede perfekt til skoene.

Anna lagde hurtigt mærke til mit triste humør og bad mig prøve skoene. Mens jeg gjorde det, kom hun tilbage med den lækre taske og sagde, at sko og taske ville hun give mig  “og næste gang jeg er fattig, så køber du noget til mig.”

Skriv et svar