Robotplæneklipper til undsætning

Endnu en af de pressende hverdagsopgaver er nu blevet udliciteret, men der er ikke nogen konsulent eller eksternt firma der har vundet den fornemme opgave det er at slå græsset  i vores sommerhus. Eller det skulle da lige være selveste Terminators afkom. Vi har nemlig købt en smart robotplæneklipper som flittigt passer haven i vores sommerhus, eller det vil sige det kommer den til. Jeg skal op og have trukket kabler til det her i påsken, hvor det forhåbentlig bliver lige så godt vejr som det har været i denne her uge!

Vi havde faktisk besluttet at sælge vores sommerhus, en af grundende var at det altid var en sur pligt at skulle kører små 200km for at komme op og slå græsset. Selvfølgelig tager det ikke hele weekenden at slå de 900 kvadratmeter græsplæne vi har i sommerhuset, men alligevel forfulgte det mig hele køre turen at jeg ikke kunne sætte mig ned ved havebordet og nyde en is kold pilsner før jeg havde haft fat i min plæneklipper i mindst 1 times tid.

Ikke nok med det, hvis man så ikke lige har tid til at komme i sommerhuset den ene weekend, så ved man godt hvad der venter næste weekend! Dobbelt så langt græs. Men ikke mere, nu har vi nemlig købt sådan en lækker robot der klare det hele selv. Den skal bare programmeres til at at køre en tur en gang om ugen eller mere. Så tilpasser den det selv med regnvejr og alt muligt andet!

Jeg har fundet min nye robotplæneklipper via plaeneklipper.com

 

Skriv et svar