Saint Tropez er et tøjmærke

Som træner for et juniorhold i pigehåndbold får man mange sjove oplevelser, og som mand finder man bestemt ud af en hel del om unge piger, når man hører, hvad de snakker om. Det er ikke så meget om drenge, når jeg er i nærheden, men jeg går da ud fra, at sådan nogle teenagepiger indbyrdes snakker ikke så lidt om drenge.

Nej det er mere mode og den slags, jeg har lejlighed til at lægge ører til, og da jeg ikke selv har døtre derhjemme, lærer jeg ikke så lidt om, hvad det er for noget tøj, der er i høj kurs hos pigerne.

Deres spilledragter går de ikke op i, for de er jo bare, som de er. Men deres private tøj bliver grundigt diskuteret igennem i omklædningsrummet, og jeg har da i hvert fald fundet ud af, at visse mærker er mere populære end andre. Som jeg opfatter det, er trenden hos pigerne lige nu tøj fra Pieces, som jeg aldrig har hørt om tidligere.

Til træningen i aftes kom to af pigerne i en heftig diskussion om, hvilket mærke jeans er det mest trendy lige nu. Det var faktisk lidt morsomt at følge med i deres diskussion, og navnene på mærketøjet fløj rundt i luften. De to piger blev nu aldrig helt enige, men jeg kunne dog forstå, at jeans af mærket Saint Tropez kan man som ung pige godt være bekendt at gå i. Sådan lærte jeg, at den sydfranske by har lagt navn til et tøjmærke.

Skriv et svar

5 × five =