Savner varmen

Åh, jeg ville ønske, at jeg boede nede ved ækvator. Sådan i Brasilien eller sådan et varmt sted. Jeg er træt af vinter og kulde. Det går bare ikke længere. Og manglen på lys er altså nedslående. Det her med, at man står op, når det er mørkt, trækker i tøjet og overtøjet for at komme på arbejde, når det er nat, og så kommer man hjem, og det er også nat, er altså ikke til at holde ud. Og alle de her lag tøj, som man skal have på. Nej, giv mig et par badebukser, et par flipfloppere og en plads på Copacabana i Rio. Nu! Så skal jeg nok blive glad igen. Og tænk, hvis man kunne leve et sted, hvor man faktisk ikke behøver at købe ret meget tøj. Bare et par jeans, et par t-shirts, shorts, undertøj og badebukser. Ville det ikke være kanon?

Mine favoritbutikker

Her, hvor der er koldt, elsker jeg dog mine tre favoritbutikker:
https://www.storedrenge.dk/
https://www.arkuricurvy.dk/
https://www.arkuri.dk/

Ikke fan af vinter

Jeg ved ikke, om du har gættet det. Men jeg er altså ikke fan af vinter i Danmark. Og heller ikke af tøjindkøb. Det er nemlig det, der truer min weekend. Den begynder i morgen, og min kæreste har allerede tilrettelagt hele weekenden. Vi skal starte med at kigge på jakker til mænd. Jeg skal have en ny jakke. Sådan en til brug her i den regnfulde og kolde periode. Jeg hader det. Altså at shoppe sammen med hende. Hun forstår simpelthen ikke, at det er irriterende hele tiden at skulle prøve den ene eller den anden jakke, fordi hun lige synes, at hun godt kunne tænke sig at se, om den eller den jakke klæder mig. Jeg ved, at det kommer til at tage, flere timer inden jeg får købt en ny vinterjakke.

Hun er jo sød nok

Jeg er sådan set glad for, at hun går med mig, når jeg skal købe tøj. Hun interesserer sig for mode og har et godt øje for at se forskellige kombinationer. Og jeg er naturligvis også glad for, at hun gør sig umage for at være sød, når jeg bliver irriteret, når vi er på indkøb. Men altså. Der er en grænse. Jeg vil ikke bruge mere end højst en time på at finde en ny jakke. Vi skal nemlig også finde en gave til min mor. Og det ved, jeg kan komme til at koste meget tid. Hun skal have en bluse. Det har min kæreste bestemt. Men min mor er ikke en almindelig kvinde.

Hun har brug for tøj til store kvinder, og hun er ualmindeligt kræsen. Det ved min kæreste godt. Heldigvis ved hun også godt, hvor vi kan finde tøj, som min mor godt kan lide. Det svære bliver bare at få min kæreste til at vælge hurtigt. Hun kommer altid i tvivl om, hvad det var for en farve, som min mor sagde, at hun godt kan lide. De taler tit i telefon sammen, og de taler altid om tøj og mode. Min kæreste ligner min mor. Hun er glad for farver og tøj. Så jeg ser frem til 3 – 4 timers tortur i indkøbscenteret