Seiko til de kvalitetsbevidste

Vores søn Jens fik et gavekort af sin farmor i julegave. Det skulle anvendes til solbriller eller et armbåndsur. Jens ville gerne have, at jeg tog med ind til byen for at kigge på ure og solbriller i stedet for at kigge på dem på nettet (her), for han var meget i tvivl om, hvad han skulle vælge. Som den fornuftige far anbefalede jeg min søn at købe et gedigent, holdbart ur, men jeg kunne mærke på Jens, at han var i tvivl. Jens havde flere par solbriller, men det var billige solbriller købt i souvenirbutikker på ferier, men jeg fornemmede, at han var ved at blive kvalitetsbevidst og begyndt at tænke på, hvad der gav status blandt vennerne. Og vist også hos pigerne. Jeg sendte ham her hen i stedet.

I et par forretninger kiggede vi på ure og solbriller, Jens var meget interesseret i priserne, og jeg kunne se, at han diskuterede med sig selv, men jeg fandt også hurtigt ud af, at det, der interesserede ham mest, var urene. Han vendte og drejede flere  Seiko ure med forskellige funktioner, spurgte om prisen flere gange og kunne ikke bestemme sig. Jeg foreslog, at vi fandt en café for at spise frokost og snakke om fordele og ulemper ved at vælge et ur frem for et par solbriller og omvendt.

Over frokosten blev Jens enig med sig selv om, at et Seiko ur var det, han ønskede sig mest, så vi gik tilbage til forretningen og Jens fik købt sit Seiko ur. Købet har han ikke fortrudt, og det kan jeg godt forstå. Det er et smukt og klassisk ur, som klæder ham.

Skriv et svar