Sende blomster

Jeg har lige talt med min kusine. Hun er lige kommet hjem efter sin bryllupsrejse. Den gik til Jylland. De var på luksusophold et meget romantisk sted med spa og massevis af selvforkælelse. Hun fortalte mig om hvor dejligt det havde været, og hvor glade de har været for opholdet.

Lidt skuffet

Sandt at sige blev jeg lidt skuffet. Jeg spurgte hende nemlig om, hvorfor de ikke var kommet forbi hos mig. På et lille kort besøg. Hun sagde, at de faktisk ikke havde bevæget sig uden for området overhovedet. Der havde været en meget smuk park, hvor de gik ture, og ellers, så havde de bare brugt hotellets faciliteter. Ok. Hun sagde, at næste gang, de kommer til Jylland, så vil de helt sikkert komme og besøge mig. De får jo nok ikke råd til sådan et luksusophold igen i de næste mange måneder. Ok. Det er helt i orden.
Vi talte om brylluppet og om, at jeg var ked af, at jeg ikke kunne deltage i festen. De havde inviteret mig, men mit job tillod ikke, at jeg rev den dag ud af min kalender.

Jeg fik leveret blomster til dem

Så jeg havde sendt dem en fin gave. Og en fin buket blomster. Det her med at sende blomster i København bruger jeg meget. Og jeg har en lang liste med blomsterhandlere, som har blomsterudbringning i København, som jeg bruger. Det er ret praktisk at have. Jeg har faktisk en liste over blomsterhandlere i hvert område. Jeg ved, hvem jeg skal bestille en buket hos, hvis den skal leveres på Østerbro. Eller i Sydhavnen.

Jeg lavede listen, dengang jeg ikke kunne finde en forhandler med blomsterudbringning på Amager. Jeg havde fundet en, som kunne levere i hele københavnsområdet, men fordi afstanden fra den fysiske forretning til modtageren af buketten var stor, betalte jeg mere for leveringen en for buketten. Det gør jeg meget for at undgå.