Sexmesser i Danmark

Forskellige sexmesser er et tilbagevendende fænomen flere steder i landet, og hver gang tiltrækker de mange besøgende. Almindelige danskeres holdning til diverse hjælpemidler og sexlegetøj har gennem en årrække ændret sig, så det i dag vel er de færreste, der rødmer ved synet af naturtro dildoer eller det mere fantasifulde og ganske erotiske og forførende lingeri, som vel alle kan lide efterhånden.

For ikke så længe siden var der sådan en sexmesse i nærheden af, hvor vi bor. Ikke i samme by, men i en af nabobyerne. For sjov spurgte jeg min kone, om hun ikke havde lyst til at aflægge sådan en sexmesse et besøg. Hendes første reaktion var, at det havde hun nok, men hun var bange for at møde nogen, hun kendte, for det ville i hendes øjne være flovt at afsløre, at hun besøgte en sexmesse. Og hvorfor egentlig? I dagens Danmark er det da helt OK, ligesom for eksempel fine escortservice piger er det. Læs gerne dette indlæg:

Hvad er GFE?

Jeg drillede hende med hendes borgerlige bornerthed og fortalte hende, at undersøgelser har vist, at flertallet af danske par anvender sexlegetøj i deres samliv, så der er ikke noget at være flov over.

Hun lod sig efterhånden overtale, og vi kørte til nabobyen for at gå på sexmesse for første gang i vores liv. Vi morede os en hel del over de mange fantasifulde hjælpemidler til sexlivet, man kan finde på sådan en messe, men det var lige ved at blive for meget for min kone, da vi på en stand så en velformet og oppustet lolitadukke liggende med spredte ben og alle de kunstigt frembragte herligheder til åbent skue for messens besøgende.

Min kone er såmænd ikke spor bonert, og hun elsker da også at bære lingeri. Hun er en af de piger, der har en barm, folk ikke kan lade være at kigge på, og hendes foretrukne mærke er BH fra PrimaDonna, da de passer til piger, der har noget at fylde ud med 🙂

Om Lolita

Lolita er en roman af Vladimir Nabokov. Den handler om en voksen mands besættelse af en 12-årig pige. Romanen er filmatiseret to gange: I 1962 af Stanley Kubrick og i 1997 af Adrian Lyne.

Nabokov arbejdede på Lolita i over fire år i starten af 1950’erne, da han var professor i litteratur på det amerikanske Cornell-universitet. Fire amerikanske forlæggere afviste at trykke bogen, inden Olympia Press i Paris udgav den i 1955. Den første oversættelse af bogen var den danske som udkom i 1957 på Hans Reitzels forlag udført af Tom Bright.

Først i 1958 udkom bogen i USA, hvor den omgående blev en bestseller. Inden da havde Nabokov kun haft en mindre læserskare, selv om han havde skrevet en lang række romaner, noveller, digtsamlinger og skuespil, først på russisk i sin europæiske periode 1922-40, dernæst på engelsk i USA.  Efter “Lolitas” succes blev han russiske romaner oversat til engelsk.

Erotisk udstråling på stranden

Lad os bare være enige om, at piger og kvinder på stranden kan være et herligt syn for vi mænd – og for piger, der kan lide piger. Intet er da mere lækkert end en smuk pige i en fræk badedragt – eller i en vel designet bikini, vel?