Shopping i London billigt

Kender du det med, når nogen vigtig i dit liv ”forsvinder”? Nu er det jo ikke sådan, at min bedste veninde Mette er forsvundet som sådan, men hun er flyttet til London. Vi så hinanden mindst 3 gange om ugen, mens hun boede i Danmark, og det gør vi jo så ikke mere. Jeg er utrolig glad på hendes vegne, da hun har fået en unik mulighed arbejdsmæssigt, men på min side – som jo er et helt egoistisk syn – er jeg ked af, at hun er rejst. Vi gjorde så meget sammen som alt lige fra workout, morgenmad, drinks, bifture og bare hygge hjemme hos en af os. Nå, men jeg må jo prøve at finde det positive i, at min bedste veninde er så langt væk nu, så det prøver jeg.

En positiv ting er, at når jeg er på besøg, har vi indtil flere dage sammen. Jeg bor hos hende, og vi kan tilbringe lange weekender sammen – og hun kommer selvfølgelig også hos mig på samme måde. Heldigvis kan jeg tit få en billig flybillet til London. Andet positivt er, at vi nu kan slå os løs i London – og det er ikke kedeligt, kan jeg hilse at sige! Masser af hyggelige pubs og selvfølgelig natklubber, som vi ikke kender det i Danmark, når vi har lyst til det.

Sidst, men ikke mindst er shopping i London et kapitel for sig selv. Jeg bor selv i Aalborg og tager af og til til København for at shoppe, men det kan på ingen måde sammenlignes med mulighederne i London – her blot nogle få: Bond Street, Mayfair, Carnaby Street, Covent Garden, King’s Road, Notting Hill og mange flere.

Så mange dejlige shoppesteder – mon ikke det snart er tid til at se efter en flybillet til London? Jeg plejer at være rimelig heldig med at finde dem til en god pris her: Rejsepriser.dk

Skriv et svar