Slidstærk energi

Mange synes måske at det er værre bøvl at få installeret solceller. Men først man har fået solcelleanlægget, er det en nemt at vedligeholde og en holdbar løsning.
Hvis du er i gang med at undersøge, hvorvidt det kan betale sig at investere i solceller, så er svaret meget kort: ja, det kan det. Måske kræver det en indsats i første omgang at finde det rigtige solcelleanlæg. Det kan du læse meget mere om på www.solceller-info.dk. Men når først du har fundet det rigtige anlæg til den rigtige pris, kan du nemt selv sætte det op, så det kun er selve tilslutningen til elnettet, der behøves en professionel til. På den måde sparer du også på håndværkerregningen.

Efter installeringen kræver solceller meget lidt vedligeholdelse. Et solcelleanlæg er lavet på den måde, at der ikke er nogle bevægelige dele, så det er utrolig slidstærkt og holdbart. De fleste solcelleanlæg er estimeret til at have en levetid på ca. 30 år, men i realiteten kan de producere strøm længe efter den officielle levetid er nået. Det eneste vedligeholdelse der er, er at inverteren skal skiftes indenfor de første 30 år, og det koster i omegnen af 3.000 kr. Det er en lille omkostning, for så holdbar og billig en løsning. Solcelleanlæggets holdbarhed resulterer i, at man har en meget lille elregning efter ikke ret mange år. Dette er med til at forøge boligens værdi, så selv hvis du ikke har planer om at bo i dit hus de næste 30-40 år, skal du ikke holde dig tilbage. Det kommer også de nye ejere til gode.

Skriv et svar