Spændende stresscoach

For et par år siden mødte jeg en fyr, som egentlig var meget interessant at tale med. Han var også lidt naiv, efter min mening. Han var selvstændig i marketingbranchen, men havde ligesom ikke helt føling med, at marketing også sker online. Han talte meget om at lave reklamebrochurer og den slags. Men, han havde også en meget stor interesse i personlig udvikling. Det gik så som så med hans firma, og han var faktisk meget ked af at se frem til, at nogle af hans ansatte måtte søge andre steder hen.

Gjorde alt han kunne

Han gjorde alt, hvad han kunne, men det gik dårligt for virksomheden. Han var også ude for et alvorligt uheld en sen nat, hvor han kørte galt. Heldigvis kom han ud af det i god behold, men chokket var stort. Han blev deprimeret, men fik hjælp af en psykolog.
I går mødte jeg ham så tilfældigt på gaden. Han så glad og godt ud. Vi sludrede lidt sammen. Han virkede, som om han hvilte i sig selv. Fortalte mig om sit barn og sin nye kæreste.

Uddannet til stresscoach

Da jeg spurgte om, han stadig har sit firma, fortalte han, at han under sin depression havde besluttet at sælge det til sine medarbejdere. De havde købt det, og han var fri til at gøre det, han er interesseret i: Han havde taget en stresscoach uddannelse hos https://lifeconsulting.dk/stresscoach-uddannelse  og var nu praktiserende stresscoach. Og meget glad for det. Det går fint med den nye virksomhed. Men det, som han næsten var gladest for, var, at det også går godt med det gamle marketingbureau, han havde. Medarbejderne, som nu ejer det, har formået at vende en dårlig trend til en positiv. Han besøger dem ofte, og de får sig nogle gode samtaler.

Det var en rigtig god oplevelse for mig at se et menneske få succes efter at have lavet en total ændring i sit liv. Karriereskiftet, han lavede, har været godt for ham.