Spar tid i Security

Jeg er netop kommet hjem fra min seneste tur. Jeg havde købt billige flybilletter via rejsepriser.dk til Italien og tog en tur med min mand for en forlænget weekend. På vores tur ud var der som vanligt kø og forvirring i securitykøen. Et par havde taget vandrestøvler på med snører, folk med lommerne fulde af småpenge etc. etc.

 

Er du forberedt, og alle andre også er forberedte, behøver det ikke tage så lang tid. Hvad kan man så selv gøre for at forberede sig?

 

Hav dine papirer klar. Det er som regel nemt nok at finde sine ting, når man ikke er i lufthavnen, men stress og mange mennesker kan gøre, at du måske får lagt det i bunden af din taske eller i en jakkelomme, og når du skal bruge det, skal du til at lede efter det. Det kan være en god ide med en rejsepung, hvor du kan have både pas, boarding pass etc., så du har styr på det hele.

 

Når du skal vælge en kø, så er det ikke altid en god ide at vælge den korteste. Se på hvilken type rejsende, der er tale om. Forretningsfolk er typisk hurtigere at få igennem end familier med børn. Gå også efter køerne ude i siderne. Uerfarne rejsende går typisk lige ud og bliver i køerne midtfor.

 

Sørg for at have den lille taske med dine tilladte væsker, så du nemt kan få fat i den. Når det er din tur, tag den lille taske ud, og læg den på båndet sammen med din carry on.

 

Og husk så endelig at være venlig – det går tingene ikke langsommere af J

Skriv et svar