Undgå at få solen i øjnene

Det er aldrig sjovt at sidde og arbejde i stærkt sollys eller hvor varmen fra store ruder, gør det helt umuligt at få noget gennemført. Det er der heldigvis løsninger på og en af de smarteste er at sætte solfilm på dine ruder, så de værste af solens stråler kan blive aftaget, uden at din udsigt eller lyset i rummet bliver forværret. Der findes forskellige versioner af solfilm, alt efter det formål det har.

Sidder du som nævnt på et kontor vil det være ideelt, med noget der har en let tonet effekt, så du ikke får solen i øjnene. Samtidig kan man også vælge den film som kommer med spejl-effekt, altså at man kan kigge ud, men andre kan ikke kigge ind. Det er fordelagtigt med dem der har kontor ud til et befærdet område.

Men er det omvendt i en butiksrude, så er det vigtigt at kunderne kan kigge ind og at man så skaffer klar film, der blot beskytter mod UV stråler, så farverne i produkterne ikke går hen og falmer. Montering af solfilm er næsten det store skridt, for her skal man jo gerne lægge filmen perfekt på.

Man kan enten vælge at gøre det selv eller få en professionel til at gøre det. Vælger du at være handyman, så er det vigtigt at du lige tester på nogle ruder først, så du har styr på teknikken. Montering af solfilm kan godt tage noget tid og det kan være svært at bedømme resultatet, da de først rigtigt klistrer helt fast og luftboblerne forsvinder efter en 45 dages tid. Synes du ikke det ser helt pænt ud fra starten af, kan du tage filmen af igen og lige vaske efter, hvorefter du prøver igen.

Skriv et svar

thirteen − 1 =