Unges tøjstil

Som fodboldtræner for et juniorhold har jeg mange både morsomme og tankevækkende oplevelser sammen med de unge knægte. En af de ting, jeg tit funderer lidt over, er den store forskel i både opførsel og udseende, der præger flokken af unge fodboldspillere.

Når vi er på træningsbanen eller til kamp, er de selvfølgelig temmelig ens i deres sportstøj, men når de ankommer til træning, er forskellene tydelige. Nogle af dem er ganske almindeligt klædt, men der er også en del, som kommer i noget temmelig outreret tøj i en stil, som jeg har fundet ud af hedder streetwear. Det er det, de sælger på shakk.dk for eksempel.

Og det kan for eksempel ses i omklædningsrummet, hvor den gruppe, der fører sig frem i en super moderne påklædning også helt pr. automatik har en kasket på hovedet. Den er åbenbart en uadskillelig del af påklædningen, så når vi træner, hænger der mange fede caps på knagerne til tøjet i omklædningsrummet.

Selv lærer jeg da også noget om tøjmoden blandt de unge knægte. Nu om dage står den ikke bare på almindelige blå cowboybukser, som for år tilbage var stort set det eneste, man så disse unge teenagere have på. Nej i dag skal der være farvestrålende motiver af en eller anden art ned ad benene på bukserne, som heller ikke bare skal have slanke ben. De skal helst pose lidt, og det er nok derfor, de unge kalder dem baggy jeans. http://www.shakk.dk/21-fashion-baggy-jeans

Det er ikke lige en stil, jeg synes om, men det er formentlig også bare en overgang i de unges udvikling.

Skriv et svar