Vinduer kan bruges til meget

Det var en lidt penibel sag, vi fik snakket igennem på lærermødet på vores skole i går. Det var min kollega, Henrik, der tog spørgsmålet op, da han dagen før havde konstateret, at et par af drengene på skolen havde fundet på noget helt nyt. De kravlede op på taget af det store cykelskur, og derfra havde de frit udsyn ind gennem de højtsiddende vinduer til baderummet i forbindelse med vores gymnastiksal.

De var selvfølgelig ude i det ærinde at belure pigerne, når de tog bad efter en gymnastiktime. Men Henrik fik som sagt øje på dem og kaldte dem straks ned fra taget. De fik læst og påskrevet på stedet, og Henrik havde gjort dem opmærksom på, at den form for vindueskiggeri rent faktisk er strafbart. De to knægte var selvfølgelig flove.

Vi snakkede på lærermødet om, hvor længe den praksis mon har stået på, for det er jo ikke særlig sandsynligt, at det tilfældigvis var første gang, nogle drenge var oppe på taget, at de blev opdaget. Men vi kunne jo ikke gøre noget ved tingene med tilbagevirkende kraft, men det var klart, at der skulle gøres noget, så vindueskiggeriet ikke kan finde sted mere. Og her hjalp Outline Vinduer os rigtig godt – det er dem her.

Den løsning, vi fandt frem til, var at få udskiftet glasset i vinduerne med matteret glas, som det ikke vil være muligt at kigge igennem. Vi enedes også på lærermødet om, at ingen måtte vide noget om det, der var foregået, for pigerne på skolen ville blive flove, hvis de vidste noget om det.

Skriv et svar