WordPress er vejen

wordpress, wordpress logo, icon

Mange unge mennesker drømmer om at blive finansielt uafhængige i løbet af ganske få år efter, de har afsluttet deres uddannelse. Når vi siger finansielt uafhængige, så tænker vi på, at de ikke vil være bundet af et lønmodtagerjob. De vil have sparet op og investeret så meget, at de kan leve af investeringerne og eventuelt en passiv indkomst.

De færreste kommer i mål

Men de færreste når dette mål. De er måske meget entusiastiske, når de lige opdager den her bevægelse, der taler om finansiel uafhængighed og tidlig tilbagetrækning fra arbejdsmarkedet. *
De kaster sig derfor ud i projekter, der handler om at bygge en WordPress hjemmeside, som skal sikre, at de kan få en rimelig god passiv indkomst. Men så sker der ofte det, at når den passive indkomst begynder at rulle ind, så bliver den brugt. Der bliver købt hus og have. Børn kommer ind i billedet. Udgifterne stiger – og tiden går – med at passe børn, hus og have.

Webudvikling standser aldrig

WordPress hjemmesiden bliver ikke passet godt nok. Der er altid problemer med at finde tid til den nødvendige webudvikling, der skal til, så sitet bliver tidssvarende og fungere så læserne hurtigt kan finde frem til den artikel, som lige er blevet offentliggjort. WordPress hjemmesiden bliver kort sagt forsømt. Webudviklingen bliver glemt. Den passive indkomst når ikke helt det niveau, som egentlig var planen. Og idéen om, at trække sig tilbage fra arbejdsmarkedet i en alder af 45, bliver udskudt.

Det er egentlig en skam. Men det er en realitet. Og det skal du være opmærksom på, hvis du også er en af de unge mennesker, der gerne vil være finansielt uafhængig af lønmodtagerjobs i en tidlig alder. Så: Være opmærksom på, at jo længere du kommer ind i at bygge en karriere op, desto sværere kan det være at blive finansielt uafhængig.

*: Bevægelsen kaldes FIRE, som er en forkortelse for Financial Independence Early Retirement.