Elektriker og hvad så?

Den gang jeg valgte at uddanne mig som elektriker, havde jeg bestemt ikke forudset, at jeg skulle havne i en situation, hvor jeg er en af de meget få specialister, der kan installere og vedligeholde noget meget avanceret elektronik, som det firma, hvor jeg er ansat, har udviklet og producerer. Men sådan er det blevet, og vi er kun få teknikere i firmaet, der får betroet opgaver i forbindelse med det helt specielle måleapparatur, som der er tale om.

I nogle år har vi stort set udelukkende forsynet det danske marked, så jeg har haft mange indenlandske rejsedage i de år – ikke mindst til hovedstadsområdet, hvor jeg har installeret en stribe af vores anlæg. Derfor kender jeg efterhånden de fleste hoteller i København efter mange overnatninger. Og jeg må sige, at jeg har befundet mig virkeligt godt på langt de fleste.

Nu er min arbejdsmæssige situation ved at ændre sig, kan jeg mærke, for firmaet har fået pæn succes med at eksportere vores måleapparatur til flere europæiske lande, så nu tilbringer jeg en del af min arbejdstid i udlandet.

Det synes jeg er spændende, og da min kone og jeg aldrig har fået børn, er det ikke så meget, jeg svigter ved at være ude at rejse en del af tiden.

I næste uge skal jeg med et tidligt fly fra København til Madrid, og der er afgang så tidligt, at jeg er nødt til at overnatte på et hotel i København fra aftenen før. Det bliver helt nostalgisk.

Skriv et svar

nineteen − thirteen =