Elsker Nike og Adidas

Jeg har ferie indtil på mandag. Derefter begynder rutinen igen. Jeg håber virkeligt, at jeg kan tage nogle af de nye rutiner, som jeg har brugt min ferie på at udvikle med mig ind i den nye hverdag. Det ville gøre mig glad – og meget sikkert også mere effektiv på arbejdet. Jeg har jo lagt mærke til, at på de dage, hvor jeg faktisk får taget mig sammen til at løbe en tur på 4 – 5 km tidligt om morgenen, så har jeg det bedre. Jeg får ligesom meget mere energi. Det virker, som om jeg vågner bedre – hvis du forstår, hvad jeg mener. Måske har det noget at gøre med, at hjernen bliver iltet igennem. I hvert tilfælde så har løbeturen den effekt på mig, at jeg får planlagt min dag – og faktisk fulgt min plan. Stort ikke?

Løbe i smarte sko

Det her med at løbe om morgenen har været noget, jeg har tænkt længe på, at jeg skulle genoptage. Jeg besluttede derfor at bruge min ferie på at få lært mig selv at stå en time tidligere op. Tage mine Nike sportssko på og, så komme ud af døren. I begyndelsen var det lidt svært. Men da jeg havde løbet en tur to eller tre gange, så indså jeg, at jeg har været et kvaj, fordi jeg ikke gjorde det for længe siden. Men hellere sent end aldrig. Er det ikke det, man siger?

Noget, som virkeligt overraskede mig, var, hvor hurtigt, jeg faktisk kom i god form igen. Det var jo dejligt, så jeg besluttede, at jeg skulle have en belønning: Nye Nike sportssko! Og noget nyt Nike tøj. Det er rart at have på. Og det er faktisk ikke så forfærdeligt dyrt. Så jeg gik ned til den nærmeste sportsforretning.

Adidas er fede

Skal måske også lige se på Adidas sportssko. En stor en, vi har her i byen. Købte nyt tøj og nye sko. Det var en rar følelse. Og ja, jeg opdagede faktisk, at ekspedienten er én af dem, jeg møder på min løbetur hver morgen. Han var vældig sød og hjalp mig med at finde de bedste Nike løbesko. Han gav mig også en lille gave: Noget skorens til mine nye nikesko. Han sagde, at jeg sikkert gerne vil holde dem rene og fine, så det var en gave til mig fra butikken. Sødt.

Selvom jeg tænkte, at det var lidt fjollet og bare et salgstrick, så må jeg sige, at jeg faktisk er blevet glad for den lille gave. Jeg har jo været ude og løbe i morges. Det regnede. Og selvfølgelig fik jeg trådt godt i en mudderpøl ude på den lille skovsti. Min venstre løbesko er helt mudret til. Faktisk også min venstre sok. Jeg ved, at jeg skal lade skoene tørre, inden jeg børster det værste mudder af, men det er da rart at have det der rens, så alle de sidste partikler kan blive fjernet. Nike tøjet, som er blevet mudret til, dvs. mine sokker og bukser, kan jeg heldigvis bare smide i vaskemaskinen. Der går måske 3 kvarter, og så er det rent og parat til at blive hængt til tørre.