Hellerup og Greve

Jeg er lige flyttet tilbage til København. Det er jeg glad for. Jeg har savnet byen i mange år. Men mit job fik mig til at bosætte mig i udlandet. Nu har jeg sagt op og er flyttet tilbage. Det har været meget spændende for mig at bo så mange forskellige steder i udlandet. Men nu er det slut. Jeg kan mærke, at jeg savner min by.

Meget er sket

Men ærligt talt, så er det ikke nemt at flytte tilbage til Danmark. Der er jo sket så mange ting i de 20 år, jeg har været væk. Så selv om jeg har været her på ferie og til familiefester i løbet af de år, så føler jeg mig stadigvæk som lidt af en turist.
Dengang jeg flyttede, var der jo ikke metro, sådan som der er nu. Man brugte heller ikke internettet så meget, som man gør nu. Det gør virkeligt indtryk på mig. Og så det, at der næsten ikke cirkulerer kontanter mere. Jeg kan huske. sidste gang, jeg var hjemme, fik jeg kun brug for kontanter en enkelt gang.

Min beslutning er dog den rigtige. Jeg har købt en lækker, ny lejlighed i Hellerup. Den er flot og ligger i første række med udsigt til havnen. Og så har den altså kæmpestore vinduer. Det er faktisk, sådan at jeg egentlig føler, at jeg er om bord på et skib, når jeg opholder mig i den. Det er en fed følelse.

Det bedste er, at den ligger tæt på offentlig transport og indkøbsmuligheder. Det betyder, at det er nemt for mig at komme rundt. Jeg er jo meget aktiv mht. kulturbegivenheder og sport. Det næstbedste er, at den er nem at holde ren. Det tager ikke lang tid for mig at få gjort rent. Det er jo rart, at jeg ikke behøver at bruge min tid på det, når der er så mange andre ting, jeg hellere vil lave.

Vinduerne skal jo pudses

Det eneste, der volder mig problemer, er vinduerne. Jeg kan faktisk godt blive lidt bange, når jeg pudser vinduerne udvendigt. Men – jeg har selvfølgelig fundet løsningen: Jeg bestilte en vinduespudser til at komme og gøre den del af arbejdet. Og jeg har allerede fået en aftale med en. – Jeg googlede efter vinduespudser i Hellerup og fandt et firma, der tilbyder rabatordninger, og at man selv kan bestemme, hvornår han skal komme. Ideelt til mig. Vi har allerede etableret en fast aftale: Han kommer hver 6 uge og får ordnet mine vinduer. Det er rart. Min veninde bruger dem som hendes vinduespudser i Greve – og hun elsker dem.

God service og rene vinduer

Han har allerede været her 2 gange. Og jeg kan se, at arbejdet bliver gjort godt. Jeg tror faktisk, at han godt kan lide at komme og ordne vinduerne for mig. Han træder altid ind og kigger stolt ud af vinduerne, når han er færdig med arbejdet. Og det kan jeg virkeligt godt forstå. Det er nemlig en af byens flotteste udsigter, jeg har. Man kan jo se hele havnen – faktisk helt op til Langebro. Det er en imponerende udsigt. Både i solskin og regnvejr er der noget at se på. Den skifter hele tiden. Og den er min.