Når du foretager et fejlkøb

Alle kan foretage et fejlkøb, når de handler online, og hvis du handler meget online, så vil det næsten med garanti også ske for dig på et tidspunkt. Derfor gælder det også om at undgå uheldige situationer i forhold til at sende varen retur.

Første skridt er altid at tjekke forretningens returpolitik FØR du køber varen. På den måde undgår du ubehagelige overraskelser bagefter. Det kan for eksempel variere hvor mange dage, at man har til at sende varen retur, hvilket er en ting, der er vigtigt at lægge mærke til, når du skal sende dit fejlkøb retur.

For det andet er det meget vigtigt, at du som kunde er ansvarlig og passer på tøjet – også selvom det er et fejlkøb. Dette indebærer, at du sørger for ikke at få noget på tøjet, hvis du for eksempel lægger det på et bord eller make-up, hvis du prøver tøjet på. Det er ligeledes også en god idé at passe på ikke at rykke mærket af ved en fejl, når du prøver tøjet, da alle disse ting kan besværliggøre tilbage sendelsen af tøjet.

Det ideelle er selvfølgelig helt at undgå fejlkøb. Hvis du gerne vil blive bedre til at undgå dem, så kan du læse mere her.

Skriv et svar