Drømmeferie i USA

Jeg har efterhånden besøgt USA mange gange, og bliver ved med at vende tilbage gang efter gang. Der er bare noget specielt over USA, og de mange afvekslende opleveler man finder på de forskellige destinationer.  Selvom jeg betragter mig selv som erfaren indenfor rejser til USA, så foretrækker jeg at booke rejsen hos et rejsebureau der har styr på destinationen og som samtidig sikre mig i tilfælde af konkurser osv.

På min sidste rejse til USA have vi sammen med rejsebureauet planlagt hvad vi betragter som den ultimative USA oplevelse. Først var vi på en 14 dages rundrejse i Californien, hvor vi med lejet bil kørte rund og besøgt de mest populære steder. Selvom jeg har besøgt flere af stederne før bliver man aldrig træt af det. Samtidig fik vi oplevet en masse helt nyt. Efter to hektiske uger vi 10 dage til Hawaii.

Det var super fedt med nogle afslappende dage på de den eksotiske ø. Man forstår hurtigt hvorfor Hawaii ofte bliver omtalt som et sandt paradis. Der er uden tvivl den smukkeste natur jeg nogensinde har oplevet, og samtidig er lokalbefolkningen enorm imødekommende og hjælpsomme. Jeg var atter blevet bekræftet i at man altid kan opleve noget nyt i USA. Jeg har efterhånden været i nord syd øst og vest, og har oplevet mange steder på fastlandet, så blev jeg overasket over at USA også rummer noget så unikt og utroligt anderledes som Hawaii.

Jeg var glad for at vi kun skulle flyve fra Californien, for ellers vil det være noget af en rejse at komme derover. Samtidig er det en perfekt kombination med en kør-selv ferie i Californien og en afslappende ferie på Hawaii.

Skriv et svar