Thailand rejsepriser

Det er en lidt svær situation, vi er kommet i. Her i sommers kom vi jo af gode grunde ikke på ferie. Men dengang lovede vi børnene, at vi ville sørge for, at vi kom på en lang juleferie. Vi var jo sikre på, at corona-situationen ville være under kontrol. Så vi ledte efter flybilletter til Thailand. Det er et sted, som længe har stået på vores liste over steder, vi gerne vil besøge. Vi fandt da også nogle billige flybilletter derud på rejsepriser.dk. Vi bookede dem sammen med hotelophold. En lang juleferie med smukke omgivelser, varme og badning ved skønne strande.

Det dur bare

Hvad er bedre? Bare tanken om at komme væk fra det sure vintervejr her kunne få os til at le af glæde. Børnene har glædet sig utroligt. De har været så søde. De har sparet sammen af deres lommepenge, så de kan købe ting fra Thailand, som de synes, de vil have med hjem. Souvenirs.

Men vi er jo så i den situation, at vi bliver nødt til at aflyse rejsen dertil. Og det bliver altså ikke sjovt at skulle fortælle børnene det. Jeg tror, vores store pige har en lille mistanke om, at det vil ske. Men skuffelsen vil blive så stor.

Hvornår kan vi?

Og hvad skal vi gøre for at kompensere for endnu en aflyst rejse? Vi kan jo dårligt love dem, at vi vil finde flybilletter til et andet sted. Vi kan kun love dem, at vi vil finde flybilletter, ligeså snart det bliver muligt at rejse ud i verden igen. Ikke mere end det. Og det er jo slet ikke konkret nok. ”Hvornår?” Bliver spørgsmålet, som vi skal svare på. Det kan vi jo ikke give et fornuftigt svar på. Men vi kan love dem, at vi vil gøre alt, hvad vi kan, for at vi alligevel får en dejlig jul sammen.

Vi har før skrevet om rejser her på bloggen, og du kan jo læse artiklerne, hvis du har lyst:

Spar tid i Security

Shopping i London billigt